Thermoskan

Ken je dat gevoel?

Dat gevoel dat je een miljoenenlijst met to-do- dingen hebt maar er niet aan toekomt om er maar één aan te pakken?
Nou in dat gevoel zit ik nu. Heb het idee dat het al vanaf het nieuwe jaar elke dag regent. Dat is niet zo, weet ik wel, maar zo voelt het.
Elke dag zet ik,  wanneer ik de winkel geopend heb, leuk de kaartenmolens naar buiten en het ‘Open’ bord en een leuke kleding outfit op de paspop. Maar minuten later begint het toch weer te druppelen. Ik houd de deur van de winkel ook nog maar dicht omdat er anders een best koude wind naar binnen waait. E.e.a. maakt dat de klanten ook denken: “Ik naar buiten? Mij niet gezien. Blijf lekker binnen!”.

Nou dan heb je het dus rustig en tijd voor andere dingen van je ellenlange lijst. Maar zo werkt het niet. Je voelt je ongeïnspireerd en platgeslagen.

En wat helpt dan bij mij? Kleur!
Ik kijk rond in mijn fijne winkel en zie op de plank hetgeen waar ik dan toch blij van word. En vervolgens maak ik een foto en plaats die voor de medemens die ook wat kleur nodig heeft!

Thermoskan